Počet položek: 0 0,00 Kč

Recenze obchodu

01.02.2024

Sortiment, ceny, dodací lhůty

Nevím

Doporučuji, viz výše

30.12.2023

Rychlost doručení

24.11.2023

Pokud pospichate na dodání zboží ,tak se raději koukněte jestli mají skladem.Ja před týdnem objednal a zaplatil a nemám svou objednávku a ještě mi ji poslali na jiné výdejní místo.

20.11.2023

dobrá cena, rychlost dodání, komunikace

15.11.2023

jsem spokojen

nic

12.11.2023

výšr zboží,cena

22.10.2023

Rychlé doručení, všechno v pořádku jak má být.

Děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a kvalitou našich služeb. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a doufáme, že nás navštívíte opět v budoucnosti. S pozdravem, Petr Knor, HOBBY-MAX.CZ

26.09.2023

Dobrý

Jsme nesmírně potěšeni, že jste s našimi službami spokojeni! Děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi a za to, že jste si vybrali náš obchod. Snažíme se neustále zlepšovat naše služby a váš pozitivní ohlas nám potvrzuje, že jdeme správným směrem. Těšíme se na vaše další návštěvy a jsme tu pro vás, pokud budete potřebovat jakoukoli další pomoc nebo služby. Děkujeme za vaši důvěru a podporu!

20.09.2023

Zboží bylo expedováno včas, perfektně zabaleno a s clkovou dodávkou a jednáním pracovníků obchodu jsem spokojen. Hudec

Vážený pane Hudec, děkujeme vám za vaši pozitivní zpětnou vazbu a jsem velmi potěšen, že jste byl spokojen s rychlostí dodání, způsobem balení a profesionálním přístupem našeho týmu z HOBBY-MAX.CZ. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a váš pozitivní ohlas nám dává jistotu, že naše úsilí je ceněno našimi zákazníky. Těšíme se na vaše další návštěvy a jsme tu pro vás, pokud budete potřebovat další pomoc nebo informace. Děkujeme za vaši důvěru a podporu. S pozdravem, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

08.09.2023

vyber tovaru

Jsme nadšeni, že jste s našimi službami spokojeni, zejména s rychlostí dodání a nabídkou našeho zboží. V HOBBY-MAX.CZ se snažíme zajistit, aby náš sortiment vyhovoval všem potřebám našich zákazníků, a váš pozitivní ohlas je pro nás důkazem, že jdeme správným směrem. Děkujeme vám za vaši důvěru a těšíme se na vaše další nákupy u nás. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo potřebovat další pomoc, jsme tu pro vás. S pozdravem, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

06.09.2023

Nákup po kusech Všemožný sortiment

Je pro nás velkou ctí slyšet, že jste byli spokojeni s možností nákupu po kusech a s naší širokou nabídkou produktů. V HOBBY-MAX.CZ se zavazujeme poskytovat našim zákazníkům flexibilitu a rozmanitost, kterou potřebují pro své projekty a záliby. Vaše pozitivní hodnocení nás motivuje k dalšímu zlepšování našich služeb a rozšiřování sortimentu. Děkujeme za vaši důvěru a těšíme se na další možnost vám sloužit. S úctou, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

29.08.2023

Není co dodat, vše proběhlo tak jak má být.

Jsme velmi potěšeni, že jste byl s našimi službami plně spokojen a že vše proběhlo přesně podle vašich očekávání. V HOBBY-MAX.CZ si velmi vážíme vaší důvěry a jsme hrdí na to, že můžeme našim zákazníkům poskytovat konzistentní a spolehlivé služby. Děkujeme vám za vaši pozitivní zpětnou vazbu a těšíme se na vaše budoucí návštěvy. Pokud budete potřebovat jakoukoli další pomoc nebo máte nějaké připomínky, jsme tu pro vás. S pozdravem, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

28.08.2023

Jednoznačně cena, komunikace obchodu a rychlost dodání

Jsme nesmírně potěšeni, že jste byl spokojen s cenou, komunikací a rychlostí dodání, které HOBBY-MAX.CZ poskytuje. Naším cílem je zajistit, aby každá zkušenost s námi byla co nejpříjemnější a nejefektivnější, a váš pozitivní ohlas nám ukazuje, že naše úsilí přináší ovoce. Děkujeme vám za vaši důvěru a těšíme se na vaše další nákupy u nás. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo potřebovat další pomoc, jsme tu pro vás. S pozdravem, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

23.08.2023

zboží bylo dodáno v pořádku

nemám

Těší nás, že jste byl spokojen s dodáním zboží a že vše proběhlo hladce a bez problémů. V HOBBY-MAX.CZ si zakládáme na tom, že naši zákazníci mají s našimi službami ty nejlepší zkušenosti, a váš pozitivní ohlas je pro nás velmi cenný. Děkujeme vám za vaši důvěru a těšíme se na vaše další nákupy. Pokud byste měl jakékoli dotazy nebo potřeboval asistenci v budoucnu, neváhejte se na nás obrátit. S pozdravem, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

15.08.2023

Rýchlosť

sme rádi, že oceňujete rychlost našich služeb v HOBBY-MAX.CZ. Snažíme se zajistit, aby každá zkušenost s námi byla efektivní a vyhovovala vašim potřebám, a váš pozitivní ohlas je pro nás důkazem, že naše úsilí je úspěšné. Děkujeme vám za vaši důvěru a těšíme se na vaše další nákupy. Jsme tu pro vás, pokud budete potřebovat další pomoc nebo informace. S pozdravem, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

15.07.2023

Vše v pořádku. Třetí pracovní den zboží předáno kurýrovi.

Jsme rádi, že jste byl spokojen s procesem doručení a celkově s vaší zkušeností u HOBBY-MAX.CZ. Snažíme se zajistit, aby všechny naše produkty byly doručeny v co nejkratším možném čase a ve vynikajícím stavu, a váš pozitivní ohlas nám potvrzuje, že naše úsilí je úspěšné. Děkujeme vám za vaši důvěru a těšíme se na vaše další nákupy. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo potřebovat další pomoc, jsme tu pro vás. S pozdravem, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

10.07.2023

Vše v pořádku brambory jsou v řádku

Jsme potěšeni, že jste byl s našimi službami plně spokojen a oceňujeme vaši humornou poznámku o bramborách! V HOBBY-MAX.CZ se snažíme, aby každá zkušenost našich zákazníků byla pozitivní a bezproblémová, a váš ohlas je pro nás důležitým potvrzením, že naše práce přináší správné výsledky. Děkujeme vám za vaši důvěru a těšíme se na vaše další nákupy. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo potřebovat další pomoc, jsme tu pro vás. S pozdravem, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

08.06.2023

Velmi vstřícný a ochotný pán. Na zboží jsem spěchal a tak mi jej připravil k vyzvednutí do půl hodiny po objednání.

Tak by měl vypadat každý e-shop a takhle jednat každý prodejce. Děkuji a doporučuji všem.

Vážený Milane, děkujeme vám za vaše laskavé slova a pozitivní hodnocení našeho obchodu HOBBY-MAX.CZ. Jsme nesmírně potěšeni, že vaše zkušenost s námi byla tak pozitivní a že jsme dokázali vyhovět vašim potřebám s takovou rychlostí. Vaše spokojenost je pro nás nejvyšší prioritou a jsme rádi, že to odráží vaše zkušenosti. Snažíme se poskytovat vynikající zákaznický servis a rychlé řešení pro každého zákazníka, a váš příběh je pro nás potvrzením, že jdeme správným směrem. Děkujeme vám za doporučení a těšíme se na vaše budoucí nákupy u nás. Pokud budete potřebovat jakoukoli další pomoc nebo máte nějaké dotazy, jsme zde pro vás. S úctou a díky, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

06.06.2023

Cena materiálu a poštovné, proto doporučuji.

Vážený zákazníku, děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi a za to, že jste si vybral náš e-shop HOBBY-MAX.CZ. Jsme velmi rádi, že jste byl spokojen s cenami materiálů a poštovného, které nabízíme. Naším cílem je poskytovat našim zákazníkům nejen kvalitní produkty, ale také za ceny, které jsou konkurenceschopné a přístupné. Vaše doporučení je pro nás nesmírně cenné a motivuje nás to k dalšímu zlepšování našich služeb. Těšíme se na vaše budoucí nákupy a stojíme k dispozici pro jakékoli další potřeby nebo dotazy, které byste mohl mít. S úctou, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

04.06.2023

ryhlost vyřízení

Vážený Jardo, děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi a ocenění rychlosti vyřízení vaší objednávky u HOBBY-MAX.CZ. Jsme nadšeni, že jsme splnili vaše očekávání a poskytli vám promptní a efektivní službu. Snažíme se neustále zlepšovat naše procesy, aby byly naše služby co nejrychlejší a nejpohodlnější pro naše zákazníky. Vaše spokojenost je pro nás klíčová a vaše pozitivní zpětná vazba nám dává jistotu, že jdeme správným směrem. Děkujeme vám za důvěru v naše služby a těšíme se na vaše další nákupy u nás. Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další asistenci, jsme zde pro vás. S úctou, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

07.05.2023

Super obchod rychle doručení zboží. Kombinace skvělá.

Vážený zákazníku, děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi a jsem rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a celkovou službou od HOBBY-MAX.CZ. Je pro nás prioritou, aby naši zákazníci měli vynikající zkušenosti, a váš pozitivní ohlas nám potvrzuje, že naše úsilí je úspěšné. Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout rychlé doručení a široký sortiment produktů, které vyhovují potřebám našich zákazníků. Vaše spokojenost je pro nás nejlepší odměnou. Děkujeme vám za důvěru v naše služby a těšíme se na vaše další nákupy. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo budete potřebovat další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. S úctou, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

06.05.2023

Dobré místo pro nákup.

Vážený Jiří, děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi a za to, že jste si pro své nákupy vybral HOBBY-MAX.CZ. Jsme potěšeni, že jste byl spokojen s rychlostí doručení vaší objednávky a že považujete náš obchod za dobré místo pro nákup. Naším cílem je zajistit, aby každá zkušenost s námi byla pozitivní a aby naši zákazníci měli přístup k širokému sortimentu produktů za konkurenceschopné ceny. Vaše spokojenost je pro nás nejlepší motivací pokračovat v naší práci a neustále se zlepšovat. Děkujeme vám za důvěru a těšíme se na vaše budoucí nákupy. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo budete potřebovat další pomoc, jsme zde pro vás. S úctou, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

06.05.2023

našel jsem zde výrobky , kde jinde nejsou k sehnání , takže super .

Vážený zákazníku, děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi a za to, že jste si vybral náš e-shop HOBBY-MAX.CZ pro váš nákup. Jsme velmi potěšeni, že jste u nás našel produkty, které nebyly dostupné jinde, a že jste byl spokojen s časem doručení vaší objednávky. Snažíme se nabízet exkluzivní a široký sortiment produktů, aby naši zákazníci měli co nejvíce možností, a váš pozitivní ohlas nám ukazuje, že jdeme správným směrem. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou. Děkujeme vám za důvěru v naše služby a těšíme se na vaše další nákupy. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo budete potřebovat další pomoc, jsme zde pro vás. S úctou, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

03.05.2023

Dobrá komunikace a rychle dodani

Kvalitní zboží a rozumná cena.

Vážený pane Cardo, děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi a za ocenění komunikace, rychlosti dodání, kvality zboží a cen, které nabízíme v HOBBY-MAX.CZ. Jsme nadšeni, že vaše zkušenost s námi byla tak pozitivní a že jsme splnili vaše očekávání ve všech aspektech vašeho nákupu. Vaše spokojenost je pro nás klíčová a vaše slova nám dávají jistotu, že naše úsilí o vynikající zákaznický servis a kvalitní produkty je ceněno našimi zákazníky. Děkujeme vám za důvěru v naše služby a těšíme se na vaše další nákupy. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo budete potřebovat další pomoc, jsme zde pro vás. S úctou, Petr Knor a tým HOBBY-MAX.CZ

03.05.2023

rychlost, spolehlivost

02.05.2023

Skvele ceny, siroky sortiment

04.04.2023

Všechno proběhlo jak má, rychle, spolehlivě, opravdu bez připomínek. pochvala jen tak dál.

13.03.2023

Dobrá spolupráce

Nevím

07.03.2023

Široký výběr Ceny

Super obchod s obřím výběrem zboží a zároveň přijatelnými cenami, doporučuji! :-)

01.02.2023

objednávka byla vyřízena rychle

20.12.2022

Bez problému, cena, rychlost dodání

06.12.2022

široký sortiment ceny

17.11.2022

Výborná komunikace a rychlé vyřízení objednávky

Veliký sortiment, dobré ceny

02.11.2022

rychlé dodání příznivá cena

vše v pořádku, doporučuji

01.11.2022

Rychle dodání.

Nic

20.10.2022

Doporučuji :-)

19.10.2022

rychlost cena

17.10.2022

Spolehlivost kvalita dodávky

16.10.2022

Velmi dobré ceny Kvalitní zboží Rychlá a příjemná komunikace

Super obchod.

24.09.2022

Rychlost

Super

21.09.2022

vše ok rychlost

02.08.2022

Nízké ceny

26.07.2022

Jeden den objednáno, druhý doručeno

-

07.07.2022

jasná specifikace produktů, rychlé dodání

nic