Počet položek: 0 0,00 Kč

AL-KO

Značka Al-ko má v České republice dlouhou historii a je jedním z největších výrobců zahradní techniky. Společnost byla založena v roce 1939 v Bavorsku  a postupem času se stala velmi oblíbenou značkou mezi zahradníky i profesionály.

V sortimentu značky Alko najdete širokou škálu produktů, jako jsou sekačky na trávu, křovinořezy, motorové pily, vysokotlaké čističe a další zahradní nářadí. Všechny tyto produkty jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu a spolehlivost, což je jedním z důvodů, proč si značka získala takovou popularitu.

Alko neustále inovuje a vylepšuje své produkty, aby se co nejlépe přizpůsobily potřebám zákazníků. Například sekačky na trávu jsou vybaveny různými funkcemi, jako jsou samočistící nože, úsporný režim a mnoho dalších funkcí, které usnadňují práci a šetří čas.

Kromě kvalitního zahradního nářadí nabízí značka Alko také široký sortiment náhradních dílů a příslušenství, aby se zákazníci mohli postarat o své nástroje a prodloužit jejich životnost.

Výroba produktů značky Alko probíhá s ohledem na životní prostředí a udržitelnost. Společnost se snaží minimalizovat svůj dopad na životní prostředí a používá šetrné materiály a technologie. Alko také podporuje recyklaci a správné nakládání s použitými produkty.

Značka Alko je tedy jednou z nejlepších volb pro každého, kdo hledá kvalitní a spolehlivé zahradní nářadí, které je šetrné k životnímu prostředí.

vyhledat:
Zobrazení:
  • Doporučujeme.
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
  • Nejprodávanější
  • Nejnovější
  • Abecedně
Pneumatika přední k malotraktoru AL-KO 13x5.00-6

Dostupnost: Skladem - ihned k odeslání
Cena bez DPH:800,00
Cena s DPH968,00
 
Pneumatika 18x6.50-8 AL-KO: Ideální volba pro zahradní techniku a malé traktory

Dostupnost: Expedice - do 3 dnů
Cena bez DPH:1 290,08
Cena s DPH1 561,00